Modalitati de plata / livrare

Plata online – înseamnă că vei plăti obiectele online cu card bancar.

Plata în magazin – înseamnă că vei plăti obiectele rezervate online prin numerar direct la Galeria Colony Art 

Plata Ramburs - înseamnă că vei plăti comanda cash, la momentul recepţionării produselor şi a facturii. 

Plata prin OP - înseamnă că vei plăti comanda printr-un transfer bancar, fie prin sistemul tău de internet-banking, fie printr-un ordin de plată la banca ta. Valoarea comenzii va fi transferată în contul nostru. Datele noastre sunt următoarele:

 

Atenție! Pe ordinul de plată trebuie menționat numărul comenzii ce se găsește în mailul de confirmare a comenzii.

 

Confirmarea comenzii

Vei primi un mesaj pe adresa de mail introdusă la înregistrarea contului personal cu toate detaliile produselor comandate. Ulterior, administratorii magazinului online Colony Art te vor contacta telefonic pentru a-ți furniza informații confidențiale, actualizate în timp real, privind stadiul în care se află comanda plasată. Confirmarea telefonică se va face în cel mai scurt timp, respectând programul de funcţionare al magazinului fizic Colony Art.

Livrarea, transportul

Produsele comandate pot fi ridicate fie direct de la galeria Colony Art , București, fie prin intermediul curieratului.
Odată efectuată plata, comanda va fi livrată în cel mai scurt timp: 1 zi (în București), 3 zile (în țară), 6 zile (în afara țării), respectând programul de funcționare a magazinului.

Atenție! Pentru livrarea în străinătate a operelor de artă susceptibile de clasare este posibil să fie nevoie de eliberarea unei licențe de export, pentru care va fi percepută o taxă de 30 de euro. În aceste condiții, livrarea se face în termen de 10 zile, iar modalitatea de livrare va fi stabilită de ambele părți prin telefon.

Mulțumim pentru alegerea făcută!

Echipa Colony Art!

 

© Copyright Colony Art 2024 | Toate drepturile rezervate